Henki kulkee -tapahtuma / Event Management

05.10.2023

Henki kulkee on matalan kynnyksen rento ja ketterä tapahtuma teemanaan Tuho ja toivo. Se tarjoaa kulttuurin koko kirjon - tietoa, taidetta, tutkimusta ja erilaisia maailmankuvia vastaleivotun leivän kera. Olkaa hyvä, saa hengähtää. Ja hengittää.

Torstaista sunnuntaihin, 13.-16. huhtikuuta 2023 Kaustisella järjestetty tapahtuma antaa mahdollisuuden ihmetellä, eläytyä, uskoa ja epäillä. Kukin voi tehdä sen omassa mielessään tai yhdessä toisten kanssa. Pelimannitalossa tai musiikkilukiolla, kirkon penkissä tai vanhoissa talonpoikaistuvissa. Saat ottaa hihasta kiinni niin piispaa kuin pelimannia.

Tapahtuman taiteellisena tuotantokaksikkona toimivat Kreeta-Maria Kentala ja Vesa Tapio Valo. Nelipäiväinen tapahtuma keräsi runsaasti osallistujia huhtikuussa 2023 ja uusi tapahtuma on jo suunnitteilla. 

Event Management for Henki kulkee Event

From Thursday to Sunday, 13.-16. April 2023 Henki kulkee event was organized in Kaustinen,  giving the visitors an opportunity to wonder, liven up, believe and doubt. The event offers a chance to explore deep questions and emotions through the means of music, theatre, discussion and film. Locations vary from old historical houses to modern high school buildings, and performers and lecturers cover a broad range of genres and expertise.

Kreeta-Maria Kentala and Vesa Tapio Valo are the artistic production duo of the event. The four-day event gathered a lot of participants in April 2023 and a new event is already being planned.