Projektit

Henki kulkee on matalan kynnyksen rento ja ketterä tapahtuma teemanaan Tuho ja toivo. Se tarjoaa kulttuurin koko kirjon - tietoa, taidetta, tutkimusta ja erilaisia maailmankuvia vastaleivotun leivän kera. Olkaa hyvä, saa hengähtää. Ja hengittää.

Kentala Consort soittaa englantilaista ja suomalaista musiikkia Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla 2014 (Mikko Perkola, gamba ja Sampo Korva, harmooni)

Ilmeisesti sukuvikana innostuksen opetustyöhön perinyt Kreeta-Maria on toiminut viulun lehtorina Länsi-Helsingin musiikkiopistossa ja barokkiviulumusiikin lehtorina Sibelius-Akatemiassa. Hän on perustanut Pietarsaaren ammattikorkeakoulu Novian barokkimusiikkilinjan ja toiminut tuntiopettajana Kokkolan ammattikorkeakoulu Centriassa.

Sekä isän että äidin puolelta kaustislaisista pelimannisuvuista polveutuvana Kreeta-Maria on soittanut kansanmusiikkia jo pienestä pitäen. Kreeta-Maria toimii kotipaikkakunnallaan Kaustisella pelimanniyhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä vakituisena jamijärjestäjänä. Kaustislaisia pelimanneja voi tilata keikalle linja-autolastillisen tai...

Kamarimuusikkona, konserttimestari-johtajana ja pedagogina toimimisen lisäksi Kreeta-Maria soittaa usein solistina niin orkestereiden ja yhtyeiden kanssa kuin omissa sooloviulukonserteissaan.